Schrijf een review en win! [AFGELOPEN]

Wat vind jij van het boek Bike Skills? Ik ben benieuwd naar jouw mening. Daarom nodig ik alle lezers uit om een korte review over het boek te schrijven. Natuurlijk hoop ik dat je blij bent met het boek, en dit op de website wil delen.

TEKST: MICHEL ROMEN / FOTO'S: CLIFBAR

Maar geef ook gerust verbeterpunten door. Deze feedback is welkom bij de aanloop naar de volgende uitgave. Het boek is nu eenmaal altijd in ontwikkeling en nooit ‘af’!

Schrijf een review »

 

Maak kans op een CLIF Bar-pakket Deze actie is afgelopen

Als tegenprestatie wordt er elke maand een “energiepakket” van CLIF Bar verloot, onder de reviewschrijvers. Mijn favoriete energierepen, ontwikkeld voor en door mountainbikers. Speciaal voor deze actie heeft CLIF Bar een pakketje samengesteld. Nieuwsgierig naar de inhoud? Lees dan verder.

 

De spelregels

- Schrijf een korte, eerlijke review over het boek. Bij het bepalen van de winnaar wordt niet gekeken naar de inhoud van de review of de sterren-waardering (uitgezonderd inzendingen die vanwege spam of ongewenst taalgebruik zijn geweigerd)
- Aan het begin van elke kalendermaand wordt een CLIF Bar-pakket verloot onder de inzendingen van de voorafgaande maand. Dus de winnaar van de inzendingen van januari wordt begin februari bepaald, etc.
- Als er in een maand geen reviews zijn ingezonden, wordt er geen CLIF Bar-pakket verloot.
- Je kunt het CLIF Bar-pakket maar één keer winnen. Eenmaal gewonnen, ben je uitgesloten van toekomstige lotingen.
- Er kan niet over de uitkomsten van deze actie worden gecorrespondeerd.
- Winnaar Augustus 2020: Bas Nieuwesteeg
- Winnaar Oktober 2020: Vincent van Santen
- Winnaar November 2020: Gertie Bornebroek
- Winnaar Februari 2021: Marc van Zijl
- Winnaars Maart 2021: Patrick Bruins & Bert Peters
UPDATE: Winnaar April 2021: Frank Arendsen

 

Schrijf een review »

 

 

Wat zit er in het pakket?

 

CLIF Bars

Met een mix van verschillende soorten koolhydraten, eiwitten en vezels zorgen CLIF Bars ervoor dat je voldoende kracht hebt om je grenzen op te zoeken. CLIF Bars zijn een bron van vitamine B6 en B12 en verkrijgbaar in acht verschillende smaken, waaronder de nieuwe Peanut Butter Banana with Dark Chocolate Bar. 

 

CLIF Nut Butter Filled

De atleten en fijnproevers in de keuken van CLIF hebben een hele nieuwe reep gemaakt. CLIF Nut Butter Filled Energy Bar brengt twee energierijke voedingsmiddelen bij elkaar – heerlijke notenboter in een biologische energiereep.

 

CLIF Bloks

CLIF Bloks zijn zachte, kauwbare kubussen van 10 gram elk die snelle energie leveren tijdens trainingen en wedstrijden. Voor een continue afgave van energie is de blok makkelijk in de wangzak te houden waar deze langzaam kan wegsmelten. De Bloks zijn verkrijgbaar in vier verfrissende smaken, waaronder de nieuwe Ginger Ale Energie Chew Blok.

 

CLIF Gels

CLIF Shot Energy Gel biedt snelle energie aan atleten tijdens de race en trainingen. De gels kunnen direct ingenomen worden maar zijn ook goed mengbaar in een bidon. De gels zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaaksensaties.


 

CLIF Builder's Bar

De Builder’s bar bevat 20 gram eiwit voor de groei en het herstel van spiermassa. Builder’s bevatten zeker geen ingrediënten zoals gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën of suikeralcoholen. Je stopt alles in je training. Haal met deze eiwitreep alles eruit.

 

 

Over CLIF 

CLIF Bar is in 1992 opgericht door Gary Erickson, een fanatieke mountainbiker uit de Verenigde Staten. Tijdens één van zijn vele lange tochten met de zoveelste smakeloze energie reep bedacht hij dat dit beter kon en ontwikkelde hij een reep die niet alleen de nodige voeding en energie aan het lichaam geeft, maar ook nog eens uitermate lekker, biologisch en duurzaam gemaakt is. Bijna twee decennia verder is deze reep verder ontwikkeld naar diverse sportvoedingsproducten, maar met allen één gemeenschappelijke factor: een heerlijke smaakbeleving.

 

Schrijf een review »