Schrijf een review en win! [UPDATED]

Wat vind jij van het boek Bike Skills? Ik ben benieuwd naar jouw mening. Daarom nodig ik alle lezers uit om een korte review over het boek te schrijven. Natuurlijk hoop ik dat je blij bent met het boek, en dit op de website wil delen.

TEKST: MICHEL ROMEN / FOTO'S: CLIFBAR

Maar ook als er verbeterpunten zijn dan hoor ik dat graag. Deze feedback is welkom bij de aanloop naar de volgende uitgave. Het boek is nu eenmaal altijd in ontwikkeling en nooit ‘af’.

Schrijf een review »

 

Maak kans op een CLIF Bar pakket

Als tegenprestatie wordt er elke maand een “energiepakket” van CLIF Bar verloot, onder de reviewschrijvers. Mijn favoriete energierepen, ontwikkeld voor en door mountainbikers. Speciaal voor deze actie heeft CLIF Bar een pakketje samengesteld. Nieuwsgierig naar de inhoud? Lees dan verder.

 

De spelregels

Iedere inzending doet mee, ongeacht de sterren-waardering en inhoud van de review (uitgezonderd inzendingen die vanwege spam of ongewenst taalgebruik zijn geweigerd)
- De winnaar wordt aan het eind van elke maand (of aan het begin van de volgende maand) bepaald door loting onder alle inzendingen vanaf 1 mei 2019, met uitzondering van eerdere winnaars.
- Je maakt dus elke maand kans op het energiepakket! En hoe eerder je een review schrijft, hoe vaker je kans maakt.
- Je kunt het CLIF Bar-pakket wel maar één keer winnen. Eenmaal gewonnen, ben je uitgesloten van toekomstige lotingen.
- Er kan niet over de uitkomsten van deze actie worden gecorrespondeerd.
- Winnaar mei 2019 (loting 11-06-2019): Dhr/mevr. Brouwer.
- Winaar juni 2019 (loting 03-07-2019): Rene (schermnaam)
- Winaar juli 2019 (loting 14-08-2019): Marc Veekamp
- Winnaar september 2019 (loting 07-10-2019): Nataschja (schermnaam)
- Winnaar oktober 2019 (loting 06-11-2019): Raymond Smet
- Winnaar november 2019 (loting 04-12-2019): Rinse Keizer
UPDATE: Winnaar december 2019 (loting 08-01-2020): Nikki (schermnaam)

 

Schrijf een review »

 

 

Wat zit er in het pakket?

 

CLIF Bars

Met een mix van verschillende soorten koolhydraten, eiwitten en vezels zorgen CLIF Bars ervoor dat je voldoende kracht hebt om je grenzen op te zoeken. CLIF Bars zijn een bron van vitamine B6 en B12 en verkrijgbaar in acht verschillende smaken, waaronder de nieuwe Peanut Butter Banana with Dark Chocolate Bar. 

 

CLIF Nut Butter Filled

De atleten en fijnproevers in de keuken van CLIF hebben een hele nieuwe reep gemaakt. CLIF Nut Butter Filled Energy Bar brengt twee energierijke voedingsmiddelen bij elkaar – heerlijke notenboter in een biologische energiereep.

 

CLIF Bloks

CLIF Bloks zijn zachte, kauwbare kubussen van 10 gram elk die snelle energie leveren tijdens trainingen en wedstrijden. Voor een continue afgave van energie is de blok makkelijk in de wangzak te houden waar deze langzaam kan wegsmelten. De Bloks zijn verkrijgbaar in vier verfrissende smaken, waaronder de nieuwe Ginger Ale Energie Chew Blok.

 

CLIF Gels

CLIF Shot Energy Gel biedt snelle energie aan atleten tijdens de race en trainingen. De gels kunnen direct ingenomen worden maar zijn ook goed mengbaar in een bidon. De gels zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaaksensaties.

 

CLIF Bidon

Geen reep, gel of blok, maar een bidon is wel heel handig om vocht op de fiets mee te nemen :) Semi-transparant en met een grote vulopening voor hygiëne en gebruiksgemak.

 

 

Over CLIF 

CLIF Bar is in 1992 opgericht door Gary Erickson, een fanatieke mountainbiker uit de Verenigde Staten. Tijdens één van zijn vele lange tochten met de zoveelste smakeloze energie reep bedacht hij dat dit beter kon en ontwikkelde hij een reep die niet alleen de nodige voeding en energie aan het lichaam geeft, maar ook nog eens uitermate lekker, biologisch en duurzaam gemaakt is. Bijna twee decennia verder is deze reep verder ontwikkeld naar diverse sportvoedingsproducten, maar met allen één gemeenschappelijke factor: een heerlijke smaakbeleving.

 

Schrijf een review »