Bike Skills 2016

En dan is het eind december 2016. De nieuwe versie van het boek Bike Skills vordert gestaag en is enorm gegroeid ten opzichte van de eerste editie. Naast talloze grote en kleine aanvullingen op het gebied van rijtechniek is er – op veler verzoek – volop aandacht voor het materiaal. Van geometrie tot het afstellen van de vering en van bandenspanning tot kledingkeuze, het zit allemaal in de nieuwe uitgave van het boek.
 
Maak je geen zorgen: rijtechniek blijft natuurlijk de kern van het boek. Praktisch alle hoofdstukken zijn op de schop gegaan. Veelal gaat het dan om nieuwe foto’s, maar ook inhoudelijk zijn er volop uitbreidingen. Soms gaat het om compleet nieuwe technieken en inzichten, soms slechts om nuances, maar alles is erop gericht om je als lezer nog beter, sneller en lekkerder te laten rijden.
 
Maar het is eind december, en de nieuwe uitgave had inmiddels al klaar moeten zijn. Dat is dus niet gelukt – en misschien is dat maar goed ook. Ik had er namelijk voor kunnen kiezen om dat doel wel te behalen, nog even de feestdagen ‘meepikken’. Maar door nu nog een aantal weken te investeren kan ik komend voorjaar een boek bij je afleveren dat af is, en waar ik 200% achter sta.
 
Ik denk dat het resultaat het wachten waard is; hopelijk jij ook. Stay tuned!
 
Fijne feestdagen en happy trails,
 
Michel Romen
Deel dit artikel
Tags bij dit artikel